88. Oscar-gála számunka legfontosabb momentuma, hogy a Saul fia kapta a legjobb idegen nyelvű filmért járó szobrot a Los Angeles-i Dolby Színházban. Nézzük a tovább a most is zajló gála eddigi legfontosabb díjait!

MTI

Leonardo DiCaprio vehette át a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscart A visszatérő című túlélődrámában nyújtott alakításáért helyi idő szerint vasárnap este Los Angelesben a 88. Oscar-díjátadó ceremónián.

A visszatérő című művéért Alejandro González Inárritu kapta a legjobb rendezőnek járó elismerést a 88. Oscar-díjátadó gálán Los Angelesben helyi idő szerint vasárnap este, a mexikói filmes sorozatban második rendezői Oscarját kapta, tavaly a Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje) című filmjével nyert ugyanebben a kategóriában.A Spotlight – Egy nyomozás részletei című alkotás kapta a legjobb filmnek járó Oscar-díjat helyi idő szerint vasárnap este az amerikai filmakadémia Los Angeles-i gáláján.

Brie Larson amerikai színésznő a legjobb női főszereplőnek járó díjat, amit A szoba című filmben nyújtott alakításával érdemelt ki. 

Fotó: MTI/AP/Invision/Chris Pizzello