Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •  

SZABÓ FRUZSINA ANNA- PestiMese/Nulla6egy Facebook-csoport

Bátran kijelenthető: a kézműves termékek manapság virágkorukat élik. Kézműves sörök, csokoládék, borok és a sor végestelen végig folytathaó. Ám a most tomboló kánikulában az emberek többsége leginkább a kézműves fagyinál áll meg szívesen egy pillanatra.

Hazánk egyik viharos gyorsasággal fejlődő desszert manufaktúrája a Levendula, amely a forró évszakban isteni házi fagyijával, télen pedig bonbonjaival csábítja édes bűnre vásárlóit. A tikkasztó melegben enyhítő megváltást hozó bátor ízkombinációkon kívül azonban számos titka van az üzletnek. Sipos Évától, a belvárosi Levendula üzletvezetőjétől megpróbáltuk megtudni, mi a siker titka, és azt, hogy egyáltalán miért is olyan jó fagyizni?

A videó készítésében közreműködött: Dohi Gabriella

Vezető kép: Levendula Facebook


Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •