Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •  

Örvendetes dolog, hogy hazánkban nem csak a borászok könyvelhetnek el szép sikereket, hanem ezzel együtt a borfogyasztási kultúránk is magasabb szintre lépett.

Ennek adnak teret azok a rendezvények, ahol a közönség megismerkedhet a híres borvidékek kínálatával, és közben nívós műsorokkal is találkozik. Így történt ez az Óbudai Bornapok alkalmával, ahol Magyarország tájegységeinek legjobb borászai, borospincéinek nedűi, sajtok, sonkák és zenei csemegék várták az érdeklődőket. Aki a mennyiséggel szemben a minőséget választotta, nem csalatkozott, mert a Balatoni-, Egri-, Tokaji-, Pannon- és a Duna borrégió kiváló pincészetei adtak ízelítőt boraikból.

Külön említésre méltó a CsupaSzörp frissítő kínálata, amely első ízlelésre visszarepít a gyerekkorba, amikor még a nagyi házi szörpjeit kortyolgattuk a meleg napokon.

Gasztro kínálat pont akkora volt, amennyinek lennie kell. Most elmaradt a szokásos lacikonyha, langalló stand vagy a guruló hot dog árus, cserébe vásárolhattunk borkorcsolyának isteni libatepertő krémes kenyeret sok zöldséggel, sajtválogatást, illetve a Süti- lak jóvoltából olyan fűszeres csokis- szilvás vagy kolbászos rétest, ami könnyet csalt az ember szemébe.

« 1 A 2 »

Fotók: Horpáczi Dávid


Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •