Itt az új év, így érkeznek az új kiállítások is az Art Space falai közé. Ahinaa és Barnie kivételes fotoeditorial szelekciója után egy cseppet más koncepció mentén folytatjuk az idei évet a belvárosi Footshop.

061.HU

A Tamas Birinyi btworks dedikált munkái érkeznek hó végén, külön erre az eseményre kalibrálva, így ezúttal is olyan válogatással büszkélkedhet az üzlet, amelyet többek között az Art Space ihletett, illetve először náluk lesz megtekinthető. Tamás másik projektje nem mellesleg már ismerős lehet ha szereted a cipőket és az őket övező művészeti alkotásokat: a Kicksonprints kezdeményezés mögött ugyanis szintén ő áll.

A projektről és az alkotóról röviden:

A btworks név alatt alkotó Birinyi Tamás grafikus és motion designer munkáiban a geometrikus formákat generatív és organikus elemekkel kombinálja. Gyerekkora óta imádja a cipőket és így nem volt kérdés, hogy képeiben a sneakerek is megjelenjenek valamilyen módon. A kiállítás anyaga teljes egészében animációs technikával készült, részben olyan random paraméterek segítségével, melyeknek köszönhetően a végeredmény szinte kiszámíthatatlan.

A btworks alkotások megtekinthetők 01. 31 és 02. 23 között a Footshop Sneaker Store-ban található Footshop Art Space-ben.