Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •  

Szilveszterkor furcsa nyomás nehezedik az emberre amiatt, hova is menjen bulizni, inni- enni és búcsúztatni az óévet. Fővárosunkban a bőség zavarával küzdünk. Azoknak, akik nem házi buliba tervezik az újév köszöntését, van néhány tippünk. Összeválogattuk a legcoolabb bulikat.  (A bulik részleteiért KATT a képekre)

CSENGERI VIKTORINA- Nullahategy.hu

1. Kaukázus / Blahalouisana /Meztelen Diplomaták / Zenit Incompatible  – avagy 2014. Bye Bye Party a Kuplungban!

A Király utcában található Kuplung azoknak ajánl egy kellemes szilveszteri eseményt, akik végső elkeseredésükben legszívesebben otthon töltenék az év utolsó napját- inkább irány a Kuplung. A Kaukázus zenekar mindenkinek egy kedves emlék az elmúlt évekből, akik ismét egy hangulatos koncerttel nyitják az estet. A Blahalouisana is kihagyhatatlan ajánlat, Schoblocher Barbara csodás énekhangjával fűszerezve. Az est további részében pedig a Meztelen Diplomaták, majd a Zenit Incompatible felelős a hangulatért. Aki inkább egy nyugisabb Szilvesztert tervezett magának – kiváló koncertekkel, annak itt a helye.

10308900_864024253628996_2098874335484590379_n

2. Zsivágó Szilveszter 2014

Talán felesleges is bemutatni a Zsivágó helyet Budapest szívében – elég csak betérni az ajtón, és rögtön egy másik évszázadban érezzük magunkat. A hely, ami egyedi atmoszférájával elvarázsol mindenkit, Szilveszter idején sem okoz majd csalódást. Ízletes borok, sörök és más finomságok várják a vendégeket. A zenéről pedig a Farkas Band gondoskodik.

zsivago

3. Budapest Bár – szilveszteri bemelegítő koncert

Azok számára, akik már délután szeretnének ráhangolódni az év utolsó napjára – rájuk is gondolt Budapest egyik legkiválóbb koncerthelyszíne, az A38. A Budapest Bár egészen pontosan délután négy órakor kezdi meg a koncertjét – egy biztos, hihetetlen élményben lesz része annak, aki velük kezdi meg az esti szórakozást.

szil

4. Der Morgen NYE @ Toldi w/ Belitu, T:MANiAK, ton.taube, Barka, Experimental Projekt

Az idén megújult Toldi sem marad ki, hogy egy fergeteges bulival zárja az évet. Ígéretes nagy nevek, a tech house/techno stílus remek képviselői, illetve az igazi underground érzés – megismételhetetlen estének nézhetünk elébe.toldi

5. Beatles Szilveszter – Bemutatja a The Bits – 2014/2015 Muzikum

Filmvetítések, két The Bits-koncert, a hatvanas és a hetvenes évek beatslágerei – ezekkel búcsúztathatjuk az idei évet, ha a Muzikumot választjuk. A The Beatles félévszázad után is töretlenül időtálló, szóval csalódni biztosan nem fog az, aki a Nemzeti Múzeum melletti helyre tér be.

beatles

6. Normafa NYE 2015 – Dürer Kert – LOUD, SKC, Ludmilla

A Psy-szerelmeseinek sem kell aggódni, hiszen a Dürer Kert egy nem szokványos Szilveszterrel zárja majd a 2014-es évet. Az Y-Production, illetve a Normafa Open Air hallatán sokak felkapják a fejüket, hiszen bár nincsen homok a lábunk alatt, nem fog hétágra sütni a nap a Dürer Kert falai között, azonban a zene igyekszik a nyár goa fesztiváljainak a hangulatát visszacsempészni.

durer

7. RoHAM Szilveszter 2014: Anima Sound System, ColorStar – dupla lemezbemutató koncert, DJ Pándi Balázs, Farbweschel DJ-k, Zomblaze, Yapo és sokan mások

Mint az Anima Sound System, mint a ColorStar egy olyan magyar zenekar, akik biztosan hatalmas koncertélményt nyújtanak az óév búcsúztatásakor. Főképp, ha ez a két koncert egyben egy dupla lemezbemutató is.

roham

8. Tesla 15 órás Szilveszter

Az idei év egyik legnagyobb robbanása a Tesla megnyitása volt a Kazinczy utcában. Nem is meglepő, hogy az Újév ünneplésére is egy igazán nagyszabású bulival várnak Minket. Fellép a Muzzaik, Chriss Ronson, Dandy, Lotfi Begi, Lauer, Belocca, Canard, Kühl, Stamp, B.Craack és Sári Évi, Goyah és Jász Andris is. A megszakítás nélkül több, mint félnapos buli az egyik legkiválóbb akusztikai helyen.

tesla

9. DJ Blackman – Swing Bár

A swing zene szerelmeseinek sem kell szomorkodnia, hiszen a Lokál rájuk is gondolt. Egytől egyig olyan zenékkel festik alá az estet, hogy nincs lesz ember, ki ülve marad. Táncoslábúaknak tehát kötelező!

swing

10. LäRM 12/12

Tom Select, Total Carlos és Girls And Math no és Crimson + Chrom, Bal5000, Daniel Page, Manek + Hi igyekszik felpezsdíteni a hangulatot a Fogas Ház felső szintjén, a Lärmban.

larm

 10+ 1. 100%os Budapest Szilveszter – Special Guests: Dapayk Solo Live!

Gigantikus háromtermes újév-köszöntő partija a budapesti underground éjszakai élet szereplőinek összefogásával az Akváriumban. A rendezvény házigazdája a következő évben 10. jubileumi évét ünneplő NVC csapat. A Nagy Hallban többek között dapayk solo LIVE!, Isu, Dork, Karanyi, Tolo, a Kis Hallban az AKPH, a modul aka mango, Dublic, Wondawulf, a VOLT Barban pedig Lank, Route 8 és Poli várja a szórakozni vágyókat. No de ez nem is a teljes lista, hiszen rengeteg fellépővel igyekszik felejthetetlenné tenni a Szilvesztert az Akvárium.

akv

 


Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •