A Travel Jacketet James Bond is megirigyelné, de teljesen átlagos embereknek is praktikus viselet lehet, hát még a kütyüimádók. Már közel 2 milliárd forintnyi megrendelés futott be rá.

HVG.hu

Nem nagyon hittünk a szemünknek, amikor megláttuk a Baubax által indított Kickstarter-projekt számlálóját, és ezzel minden bizonnyal a fejlesztők is így vannak. Az általuk nemes egyszerűséggel csak a világ legjobbjaként aposztrofált Travel Jacket első ránézésre egy teljesen átlagos kabátnak tűnik, ám jóval több annál: összesen 15 különböző funkciót képes ellátni. A jelek szerint a kabát telitalálat, sikerült vele megtalálni a piaci rést, a leendő tulajdonosok pedig viszik, mint a cukrot.

A kabát bárki számára kényelmes viseletnek tűnik, a funkcióit viszont valószínűleg azok tudják igazán kihasználni, akik vagy sokat utaznak, vagy nagyon sokat rohangálnak napközben a városban. A mikroszálas anyagból készült dzsekiben van beépített nyakpárna, szemmaszk, fülhallgató tartó és kesztyű is, emellett a napszemüvegnek, a telefonnak, az iPadnek (vagy más táblagépnek), és az útlevélnek is külön zsebe van, sőt, még a dobozos italokat is egy speciálisan erre kialakított fakkba tehetjük. Ezzel viszont még nincs vége a felsorolásnak, a zipzárban ugyanis egy tollat rejtettek el a készítők, a kabátban pedig gond nélkül tölthetjük az okostelefonunkat is.