Műtét miatt váratlanul félbeszakította világ körüli turnéját Janet Jackson amerikai popénekes.

MTI

Ez maga az énekesnő közölte, de arra nem tért ki, hogy milyen sebészeti beavatkozáson esik át. Janet Jackson, aki több évi kihagyás után nemrégiben tért vissza a színpadra, csütörtökön közölte, hogy az orvosai azt tanácsolták neki: haladéktalanul műtesse meg magát. “Vérző szívvel kell közölnöm, hogy tavaszra kell halasztanom Unbreakable turnémat” – írta az énekesnő, de további részleteket nem árult el az egészségi állapotáról.

Michel Jackson, a “popkirály” most 49 éves húga január 9-én lépett volna ismét színpadra Denverben maratoni koncertsorozata keretében, és egészen júniusig koncertezett volna az Egyesült Államokban, Kanadában és Európában. Nem közölte, hogy pontosan mikor folytatja a turnét, csak annyit ígért meg, hogy valamennyi koncertjét megtartják egy későbbi időpontban, és a már megvásárolt jegyek árát visszatérítik.

Janet Jackson koncertsorozata augusztus 31-én kezdődött a kanadai Vancouverben, de azóta már több egyesült államokbeli koncertet lemondtak, hogy pihentesse a hangszálait. Az énekesnő hétévi szünet után októberben adott ki új albumot – az Unbreakable-t -, amellyel 2009-ben elhunyt bátyja, Michael Jackson emléke előtt tisztelgett.