Monica Bellucci, Jim Belushi, Tim Roth – ők is rajta vannak a nyilvánosságra került stáblistán. De Lynch olyan legendás zenészeket is szerepeltet majd az új epizódokban, mint Trent Reznor vagy Eddie Vedder.

Eddig is remek hírek érkeztek a 25 év után újrainduló Twin Peaks sorozatról, hiszen korábban kiderült, hogy az eredeti szereplők közül a Cooper ügynököt alakító Kyle MacLachlan, a színésznők közül pedig Lara Flynn Boyle, Piper Laurie és Sherilyn Fenn is igent mondott Lynchnek. De örömteli, hogy például David Duchovnyt is viszontláthatjuk majd az egyik legszórakoztatóbb mellékszerepben.

Az igazi szenzációt azonban az új igazolások jelentik. Eddig ismert volt, hogy ott lesz a stábban Amanda Seyfried, Naomi Watts és Tom Sizemore, de most már biztos, hogy Monica Bellucci, Jim Belushi, Jeremy Davies, Laura Dern, Michael Cera és Tim Roth is biztosan feltűnik majd a 2017-re ígért új epizódokban.

Zenei fronton is erős volt az eredeti széria, a stáblista alapján ez az új évadban sem lesz másképp. Azt ugyan nem tudni, hogy színészként, vagy zenészként, de olyan előadók is ott szerepelnek ezen az összesen 217 nevet tartalmazó listán, mint Trent Reznor, Eddie Vedder, vagy a fiatalabb generációból Sky Ferreira és Sharon van Etten. A rajongóknak pedig jó hír, hogy az eredeti részekben éneklő Julee Cruise neve is felbukkan a névsorban.

Itt a teljes lista:

 

Korábban egy, a forgatás kulisszatitkaiban jól értesült portál, a Go For Locations posztolta, hogy a 140 napos forgatáson összesen két évaddal végzett a stáb. Ezt egyelőre hivatalosan nem erősítette meg az új részeket gyártó Showtime, de  a hír egyből meg is mozgatta a rajongók fantáziáját, hiszen eredetileg csak egy visszatérő évadról volt szó. Igaz, az egyik főszerepet alakító színész, Sherilyn Fenn azt nyilatkozta korábban, hogy a széria atyja, David Lynch 18 epizódot rendez.

A pontos premierdátum egyelőre nem ismert, de a tervek szerint 2017-ben már nézhetjük a kultikus széria új epizódjait.

Forrás: hvg.hu