A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum idén ünnepli fennállásának 50. évfordulóját, ez alkalomból kiállításokkal, programsorozattal, fotópályázattal, könyvbemutatókkal, kedvezményes belépéssel és nyereményjátékkal is készül. A jubileumi események csúcspontja a szeptember 24-én a múzeum születésnapja lesz.

Kedvezményes belépés

Április 1-től az év végéig az idén 50. születésnapjukat ünneplő látogatók ingyenes léphetnek be a múzeumba, továbbá minden hónap harmadik szombatján (a kedvezményes vasárnapokhoz igazodva) 50%-os kedvezményű belépésre jogosult minden látogató.

50 év – 50 tárgy nyereményjáték

Ez alkalomból áprilistól szeptemberig tartó kvízjátékra invitálja a múzeum Önöket. 25 héten át hetente két kvízkérdést tesznek fel – hétfőnként és péntekenként. A kérdéseket Facebook oldalukon teszik közzé, a helyes válaszokat [email protected] címre várják. Adott hét két kérdésének helyes válaszadói között minden következő hétfőn sorsolják ki heti nyertesünket. A helyes válaszadók között pedig szeptemberben, a „múzeum születésnapján” sorsolják ki az értékes fődíjakat. Minden helyes válasz növeli az esélyt a fődíj-sorsoláson. 

Forrás: muzeum.hu