Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •  

Először ünnepled újdonsült pároddal a Bálint napot ? Lehet, hogy egész évben randiztok, vagy éppen csak most gabalyodtatok egymásba? Bármelyik legyen is, ünnepeljétek meg bimbózó kapcsolatotokat és ne engedjetek az „új párkapcsolat-frásznak”, hogy elrontsa az ünnepi hangulatot. Nézd meg ezt a néhány ötletet, hogy romantikus és felejthetetlen legyen az első közös Valentin nap!

HERPAI ANDRÁS- Nullahategy

1. Közös italozás

Egy vacsorával egybekötött közös borozás, koktélozás a legjobb feszültségoldó. De figyelj oda, és tarts mértéket, nehogy a romantikusan induló estéből teljes beégés legyen, mert túl sokat ittál. A Belvárosban számos lokált tudunk ajánlani. A koktélozáshoz a Király utcában lévő hangulatos Rumpus TIKI BÁR kitűnő választás, ahol profi bártenderek és ínycsiklandozó, egzotikus fogások várnak.  A borozáshoz pedig az Erzsébet tér sarkán álló ProSit Borbár hangulatos világát ajánljuk.

photoalbum_96636667_user14210331-1-1

2. Főzzetek valami egyszerűt közösen!

Nyissatok ki egy jó fajta szekszárdi vörösbort (a szerelmesek bora Hamvas szerint) és kapcsoljátok be a tűzhelyet! A közös főzőcskézés a legjobb alkalom egy vidám beszélgetéshez és letesztelhetitek mennyire egészítitek ki egymást. IDE kattintva mennyei finomságok receptjeit találjátok.

e93d12ebng-pan-fail

3. Séta a természetben

A hideg ellenére érdemes egy romantikus séta erejéig visszatérni a természetbe. Számos weboldal és applikáció a segítségedre lehet abban, hogy kitaláld, hol barangolj pároddal a szerelmesek ünnepén.

summer-gif-12

4. Villásreggeli a vacsora helyett!

Valentin napi este egy zsúfolt, puccos étteremben el is ronthatja a hangulatot, pláne ha ez még csak egy bimbózó kapcsolat.  Azt mondják, ha valakit ebédelni hívsz, akkor az inkább baráti gesztus, mintsem romantika. Nos, a villásreggeli ezt a félreértést kiküszöböli.

funny-dog-pictures-breakfast-in-bed-order

5.  Kincsvadászat

Vidd el a kiválasztottad egy antikváriumba és vedd meg neki a kedvenc könyvedet! Nagyszerű lehetőség, hogy többet tudjatok meg egymásról minden erőltetett kérdezz-felelek nélkül.

6. Nagy közös játék

Repüljetek vissza a tinikorotokba és menjetek el játékterembe. Bowling, darts, billiárd: megannyi vicces és felejtethetetlen pillanatot szerezhet.

bowling-fail-o

7. Mozizzatok otthon

Vackoljatok be magatokat a tévé elé és nézzétek meg egymás kedvenc filmjeit rögtön egymás után.


Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •