Idén a mintegy 70 koncertnap mellett 5 Pöttömkert rendezvény is várja a látogatókat a csütörtökön nyíló Budapest Park ötödik évadában – hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában.

MTI

Miskei Dalma marketing koordinátor a műsorban elmondta, hogy a több száz fő befogadására alkalmas Sportkertben LED-falon követhetik az érdeklődők az idei labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseit, a sportos nyár jegyében pedig a Magyar Labdarúgó Szövetséggel közösen rendezik meg a Bon Voyage minifesztivált, amelyen többek között a Punnany Massif, a Paso, a Brains és az Ocho Macho lép színpadra.

Kitért arra is, hogy a 11 ezer 500 ember befogadására képes Budapest Parkba tavaly 330 ezer látogató fordult meg áprilistól szeptember végéig.

Tűzkő Lili marketing koordinátor elmondta: több zenekar a helyszínen tartja születésnapi koncertjét, így a Zagar, az Akkezdet Phiai és a Hősök is. Sok külföldi fellépőt várnak idén, így mások mellett a brit Foals zenekar, Thomas Anders a Modern Talkingból és a Scooter is ad koncertet.