Új étlappal hódít a bulinegyed legmenőbb borbárja, az Apropó. A VII. kerületi lokál kifinomult designjával, isteni tételeivel és nem utolsó sorban ízletes fogásaival a nyugalom szigete a belvárosi szórakozóhelyek tengerében. Az őszi étlapon újragondolt magyaros fogások kaptak helyet, amelyet a legkiválóbb hazai nedűkkel kísérhetünk le.
061.hu
Fogas pástétom Kárpáti módra, Kacsa “hurka” vagy épp Csokoládé mousse. A megújult menü újdonságainak nevétől is összeszalad a nyál a szánkban. Ám amikor a pincér feltálalja az ételműremekeket, akkor bekövetkezik a technikai K.O. A mennyei fogásokat nem akármiben szervírozzák, ugyanis az Apropó egyedi tálalókészlettel dicsekedhet, amelyet Légli Géza balatoni borász testvére, Légli Attila keramikus készített.
“Az étlapunk előreláthatólag két- három havonta újul meg, ugyanis szeretnénk bemutatni azt, hogy az Apropó számára mit is jelent a magyar gasztronómia. A borlapunkról általánosságban elmondható, hogy jó magyar összképet nyújt, ám a vidéket járva folyamatosan találunk új gyöngyszemeket. Tehát alkalmanként a borlapunk is frissül majd” – mesélte a 061.hu-nak Forrai Miklós, az Apropó egyik tulajdonosa.
A kóstolgatás közben megtudtuk azt is, hogy az Apropó folyamatosan kutatja a legjobb hazai alapanyagokat, és előszeretettek választ őstermelők portéki közül.
Ha esetleg még nem jártál az Apropóban, nézz körbe 061.hu videójával: