December 28-án egy év végi örömzenéléssel ajándékozza meg rajongóit a Blahalouisiana az Akvárium Klubban. A koncertre egy karácsonyi meglepetés feldolgozás dallal is készülnek. Az ünnepek előtt még leforgatták új klipjüket is a “Túl közel, elég távol” című dalhoz.

061.hu

Sikeres évet tudhat maga mögött a Blahalouisiana: idén jelent meg négy év munkásságát összefoglaló albumuk (Blahalouisiana), két országos turnén és három teltházas budapesti nagykoncerten vettek rész, valamint nemrégiben megkapták “Magyar Fesztiválok Felfedezettje Zenekarok Közönségdíját” a Goldenfeszt-en. Ez a díj azért is különleges elismerés a csapat számára, mert a fesztiválok közönségének szavazatai alapján esett rájuk a választás.

Mindeközben elkészült a legújabb Blahalouisiana klip is, a “Túl távol, elég közel” című dalhoz, amely a jövő évre tervezett album előfutára, a lemez első track-je lesz. A zenekar a december 28-i koncert után néhány hónapra visszavonul, előreláthatólag márciusban tér majd vissza az ország színpadjaira, illetve egy erdélyi turnéra és egy új dal megjelentetésére is készülnek az első negyedévben.

fotó: Lékó Tamás