Mostantól az ART+ mozik falai között tematikus vetítéssorozattal várják a filmrajongókat a Budapest Boulevard Cinema című új mozisorozat keretében. Az első előadásra november 3-án, pénteken kerül sor.

MTI

A Budapest Rooftop Cinema és a Budapest Secret Cinema csapatának legújabb mozis vállalkozása november elejétől minden nap más tematikus vetítéssel várja a mozirajongókat. A Budapest Boulevard Cinema  az Arany Pálmára is jelölt magyar sikerfilm, a Jupiter holdja vetítésével veszi kezdetét. Hétfőnként klasszikus vagy friss “kultfilmekkel” készülnek a szervezők, keddenként pedig a nyári Magyarok a háztetőn-sorozat folytatásaként, a Magyarok a földszinten című programra várják a magyar filmtörténet ikonikus és kultikus remekművei, valamint az elmúlt évek legnagyobb sikerei iránt érdeklődőket.

A kulturális ínyencségre vágyókat szerdánként várják az ART+ Cinemart-sorozattal, amelyben képzőművészeti és koncertfilmeket vetítenek, csütörtökönként pedig az ázsiai filmművészet legjava mutatkozik be Dél-Korea, Japán, Hongkong, Tajvan és India filmtermésén keresztül az Oriental Movie Club programjában. Amíg a hétköznapok a klasszikusoké, a program szerkesztői a hétvégét a friss megjelenéseknek szentelik: a Premier Movie Day keretein belül nemcsak az elmúlt év sikereit nézhetik meg az érdeklődők, de a mozis bemutatókkal egy időben premierfilmek is érkeznek az Art+ mozikba.

fotó:hollywoodreporter.com