Bár úgy volt, hogy a negyedik epizóddal véget ér a Bosszúállók-sorozat, ám a széria sikere és a karakterek népszerűsége miatt nem kizárt a folytatás.

MTI

Bob Iger, a Bosszúállók-sorozatot gyártó Walt Disney vállalat vezetője kedden beszélt arról, hogy a nagy kasszasikert aratott Bosszúállók: Végtelen háború után jövőre mutatják be a sorozat negyedik részét, amely “nagy hatású befejező” epizódnak ígérkezik. Iger azonban hozzátette: a karakterek és a sorozat népszerűsége miatt nem zárható ki, hogy készülhet még újabb Bosszúállók-mozi. “Természetesen egy csomó történetet el lehet még mesélni és sok további szereplővel lehet népszerűvé tenni a filmeket” – húzta alá a Disney-főnök.

A Bosszúállók: Végtelen háború, amely több mint húsz Marvel-szuperhőst vonultatott fel, rekordbevétellel kezdte meg forgalmazását áprilisban, azóta világszere már több mint egymilliárd dollárért (266 milliárd forint) váltottak rá jegyet a nézők. A produkció rendezői, Joe és Anthony Russo a Végtelen háborúval együtt már a folytatást is leforgatta, ezért az 2019 májusában debütálhat. Iger ugyanakkor jelezte, hogy a Disney egy Bosszúállókon túli új sorozatban is gondolkodik, hiszen a Marvel-univerzumban mintegy 7000 karakter szerepel, s még számos hős vár arra, hogy a filmen is felfedezzék.

A Disney egy éven belül két további Marvel-filmet mutat be: júliusban érkezik A Hangya és a Darázs, 2019 márciusában pedig a Marvel Kapitány.