Egyelőre nem forgatják le a népszerű Jóbarátok című tévésorozat HBO Max számára készülő külön epizódját – értesült a The Hollywood Reporter.

MTI

A különkiadást jövő hétfőn és kedden vették volna fel az egykori sorozat díszletei között a Warner Bros. filmstúdió burbanki helyszínén. A koronavírus-járvány miatt azonban a produkciót leállították, és legalább májusig nem folytatják a munkát.

Az amerikai járványügyi központ (CDC) ajánlása szerint kerülni kell az 50 fősnél nagyobb csoportokat, és egy filmes vagy tévés forgatás több száz főt mozgat meg.

A Jóbarátok hatalmas globális népszerűsége miatt nagyon fontos volt az újonnan induló HBO Max streamingszolgáltatásnak. A Disney például olyan várva várt produkciókkal kezdte meg tavaly a streamingszolgáltatását, mint a Star Wars nyomán született Mandalorian-sorozat.

A hollywoodi lap szerint egyelőre teljesen bizonytalan, hogy mikor mutathatja be az HBO Max a Jóbarátok új epizódját.

A kultsorozat 1994-től tíz évadon át futott az amerikai televízióban, és világszerte megszerették a nézők. A széria állandó szereplőgárdáját Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer alkotta.