A Madách Színházban ad koncertet a Müller Péter Sziámi AndFriends szeptember 28-án. Az est folyamán vendégként színpadra lépnek a Pintér Béla Társulat színészei, valamint Kiss Llászló és Másik János (mindkettő ex-Európa Kiadó) is ott lesz. 

MTI

A Müller Péter Sziámi AndFriends játszik idén megjelent új albumáról, a Nevess magadra! című anyagról, és elhangzanak Müller Péter Sziámi korábbi zenekarai, az URH, a Kontroll Csoport, a Sziámi, illetve az Európa Kiadó kiemelkedő dalai is.

A  koncerten színpadra lép a Pintér Béla Társulat három színésze, Pintér Béla, Stefanovics Angéla és Thuróczy Szabolcs is. A zenekar és a társulat már lépett fel együtt, például 2016 nyarán az óbudai Kobuci Kertben. Szintén közreműködik a legendás URH és Európa Kiadó korábbi tagja, Kiss Llászló basszusgitáros-énekes, illetve Másik János billentyűs, aki szintén hosszú ideig játszott az Európa Kiadóban.

A Müller Péter Sziámi AndFriends öt évvel ezelőtt egy zenélő baráti társaságnak indult. Tagjai: Müller Péter Sziámi (ének, dalszövegek), Kirschner Péter (zeneszerzés, gitárok, vokál), Roszik Hella (ének, hegedű), Varga Orsolya (billentyűs hangszerek), Angler Ákos (dobok) és Winterverber Csaba (basszusgitár).

Vezető kép: Végh László / Magyar Nemzet