Március 16. és 22. között ismét több, mint 100 étterem részvételével újra indul az Országos Étterem Hét. Ezen a gasztronómiai eseményen minden résztvevő étterem egyedi, háromfogásos menüt kínál az érdeklődőknek kedvezményesen, egy egész héten keresztül. A vendéglátóhelyek 80%-a mindössze 3.300 Ft-ért, 20%-a pedig 4.900 Ft-ért kínál úgynevezett prémium menüt (szervízdíjjal együtt!).
HORPÁCZI DÁVID- Nullahategy
A tavalyi vendéglátóhelyek mellé mint minden évben, idén is felkerültek újak, többek közt a Hachapuri grúz étterem, a Locavore, a Corinthia Hotel, a Rudas, a Vár, a Speiz, a FIRE, a Fricska vagy a debreceni Barabás étterem. A vendégek természetesen múlt év ősszel is értékelhették az éttermeket, így a több mint 3600 válasz alapján legjobbnak ítélt helyek is szerepelnek a listában. Holnaptól foglalhattok asztalt a DiningCity Országos Étterem Hét hivatalos oldalán.
2014 ősz“legjobbjai”
Budapest:
- La Perle Noire étterem
- Vogue hajó-éttrem
- VakVarjú étterem
- Fuji japán étterem
- Manna étterem
Országos toplista:
- : Zsolnay étterem (Pécs)
- : Szél Fiai Fogadó és Cellárium (Nyúl)
- : Zip’s brewhouse (Miskolc)
- : Kistücsök étterem (Balatonszemes)
- : Végállomás Bistorant (Miskolc)
Fotó: Horpáczi Dávid