Prince idén új albummal jelentkezik, amiről Prince együttese, a 3rd Eye Girl számolt be a BBC egyik műsorában.

MTI

PrinceLoveSexy600g241012“Fantasztikus, annyi remek szám van ezen az albumon” – lelkendezett a banda az interjúban. A The Hit & Run Album címet viselő korong Prince 38. stúdióban készült lemeze. Az együttes tagjai – Donna Grantis, Ida Nielsen és Hannah Ford Welton – szerint az új lemez “hamarosan” megjelenik. Pontos dátumot nem mondtak.

Az albumon szereplő első szám a Hardrocklover, amelyet Prince július 1-jén már online hozzáférhetővé tett. A banda úgy fogalmazott: az új album kifejezetten a legelvakultabb Prince-rajongók  számára készült. Hozzáfűzték, hogy a korongra jellemző a “kísérleti hangzás”.

Az album a 1000 Hugs and Kisses egy változatát is tartalmazza, és a This Could Be Us egy új verziója is szerepel rajta. “A This Could Be Us klasszikus dal, gyönyörű, a szövege is csodás, a produkció pedig fantasztikus. De amikor az ember az új lemezen meghallgatja, már teljesen más: igazán nagyszerű, ipari hangzás” – tudatta a 3rd Eye Girl. Az új lemez meglepetésként érheti a Prince-rajongókat, hiszen a zenész két utóbbi albuma, a Plectrumelectrum  és az Art Official Age tavaly szeptemberben került a boltokba.