Rendszerváltás hagyatékai címmel nyitott pop-up kiállítást a Pannon Fényképészkör Egyesület az erzsébetvárosi Yellow Zebra bárban. A kiállítás képei egy egyéves projektmunka keretében készültek.

061.hu

Az év során az egyesület kirándulást tett Debrecenbe, Csepelre, és Belgrádba, ahol a témához kapcsolódó képeket készítettek. A kiállítás anyagába tizenhárom fotós képeit válogatták be.

“Az elmúlt időszakban a Pannon Fényképészkör Egyesület csapata megmutatta, hogy sikeresen és rendkívül termékenyen tud együtt dolgozni. Mindig nagyszerű látni, hogy ennyi különböző ember, akikben az egyetlen közös pont a fotózás iránti érdeklődés, milyen sokszínűen látja ugyanazt a témát, vagy akár ugyanazt az épületet.” – mondta el Ruppert Tamás, az egyesület vezetője a kiállításmegnyitón. Beszédében kitért arra is, hogy a szép dolgokat könnyű megfotózni, a Rendszerváltás hagyatékai téma azonban igazi kihívást jelentett mindannyiuk számára, mivel ezek a maradványok általában nem esztétikusak.

A kiállítást január közepéig lehet látogatni, további információ az egyesülethez tartozó rendezvény, a Fotósviadal honlapján és Facebook-oldalán található.

fotó: Pannon Fényképészkör Egyesület/Csonka-Szabó Margit