Az amerikai Rival Sons mellett egy magyar zenekar is meghívást kapott a világ egyik legnépszerűbb rockzenekara, az Aerosmith budapesti koncertjére. Vendégfellépőként a hazai zenei élet egyik legnépszerűbb csapata, a domoszlói Road zenekar nyitja majd a fél évszázadát ünneplő hallhatatlan banda magyarországi koncertjét 2022. július 10-én a Puskás Arénában.

061.hu

Az Aerosmith megalakulásának 50. évfordulóját egy nagyszabású világkörüli turnéval ünnepli, melynek keretein belül 2022. július 10-én a Puskás Arénában is fellépnek. A budapesti koncertre a Road zenekar is meghívást kapott, melynek tagjai megtisztelőnek érzik a felkérést és örömmel vállalták ezt a nem mindennapi koncertlehetőséget.  

A Road 2004-ben alakult rock-metál zenekar, akiknek az elmúlt évek alatt számos lemeze ért el arany- és platina minősítést. Látványos és dinamikus produkcióikkal mára a legnagyobb fesztiválok népszerű fellépői. Legújabb lemezük, a Senki kedvéért nem fékezünk! 2021 júniusában jelent meg. A csapat legnépszerűbb dalai, a Világcsavargó, a Megint nyár, a Túlzó kámfor illat, a 2 bennem az én, vagy az Ahol a hegyeket látod biztosan helyet kapnak majd jövő júliusban a Puskás Aréna színpadán látható programban.