A negyedszázados jubileumát ünneplő Scooter is fellép júliusban a debreceni Campus fesztiválon. A négynapos rendezvény legnagyobb sztárvendége az amerikai hiphop/R&B énekes, dalszerző, producer Akon lesz, de kiemelt jubileumi műsorral készül Ákos, a Tankcsapda és Lovasi András is.

MTI

A Scooter több mint 30 millió eladott albumával, 80 arany- és platinalemezével, valamint 23 Top 10-es slágerével az egyik legsikeresebb német formáció. Olyan világslágerekkel jelentkeztek egymás után, mint a Move Your Ass!, az Endless Summer, a Let Me Be Your Valentine vagy a Rebel Yell.

A csapat Magyarországon is népszerű, évente teltházas bulikat adnak a nyári szabadtéri rendezvényeken. A 100% Scooter – 25 Years Wild & Wicked elnevezésű turnéjuk július 20-án Debrecent is eléri: a Campus Fesztiválon egy látványos show keretében lépnek fel. Mellettük a marokkói-holland DJ-producer R3hab, a drum and bass koronázatlan királya, Sigma és a Téglás Zoli vezette kaliforniai hardcore/punk Ignite is Debrecenbe érkezik.

A négynapos rendezvény legnagyobb sztárvendége az amerikai hiphop/R&B énekes, dalszerző, producer Akon lesz, de kiemelt jubileumi műsorral készül Ákos, a Tankcsapda és Lovasi András is, és számos további magyar kedvenc is látható-hallható lesz majd a debreceni Nagyerdőben.

Köztük Majka & Curtis, a Punnany Massif, a Kowalsky meg a Vega, a Szabó Balázs Bandája, az Akkezdet Phiai és a Brains. Az idei Campuson rekordszámú, több mint kétszáz hazai koncert várható.

Fotó: n-tv.de