Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •  

November 26-án, szombaton 14 órától ismét változatos programokkal és kedvezményekkel várnak minden érdeklődőt a magyar vonatkozású design üzletek, designer showroomok Stylewalker Day&Night alkalmával. A májusi könnyedebb nyárváró esemény után most egy kicsit komolyabb témát, a tudatosságot próbálja az esemény feszegetni különböző programok tükrében, amellett, hogy már megjelenik a karácsony szelleme is, és bárkinek lehetősége lesz jóelőre, kedvezményesen megvásárolni az ajándékokat. 

061.HU

A Mono Art&Design-ban a Vous.hu főszerkesztője mesél arról, hogy és miért zárta ki életéből a fast fashion üzleteket, az Eventuell Galériában 17 órától a Budapesti Metropolitan Egyetem Design- és Művészetmenedzsment Mesterszakos hallgatói tartanak prezentációkat a tervezői trendekről, pályakezdő designerekről és aktuális, a nőket érintő társadalmi folyamatokról. A Buborék programját a Balatonra építette, ezzel is emlékeztetve mindenkit, hogy ősszel se feledkezzünk meg kedvenc nyári desztinációnkról. A frissen csatlakozott Eva’s Roomban Ragány Angéla (Colourmystyle) személyi stylist ad ötleteket azzal kapcsolatban, hogy válasszunk ügyesen ruhát kivételes alkalmakra, az Üveg/Házban pedig megtudjuk, hogy mit jelent a jó bor fogalma.

Az Eva’s Room mellett vannak más frissen csatlakozott helyszínek is. A férfiakra fókuszáló Antonymban az ott található márkák, a YUUTHS, a GRANDPA, és a ZSIGMOND DORA menswear tervezői a tudatos tervezésről mesélnek, illetve megmutatják a kollekciók mögötti koncepciót is, a Decolaborban pedig Cakó Kinga és Visy Dóri első közös kollekciója debütál.

A Le Petit Design izgalmas gyerekprogrammal készül, lesznek még kiállítások a Lollipop Factory Budapestben és az Insituban, különleges lámpavásár a vintage és újrahasznosított tárgyairól híres Csendes A Pesti Szatócsban, a Palomában pedig zenei porgrammal készülnek, természetesen a rengeteg kedvezmény mellett.

STYLEWALKER TÚRA:
Lesz túra is, ahova bárki becsatlakozhat. Ez sorban érinti a kiemelt helyszíneket. A részletes programért és a további információkért érdemes a Stylewalker Day&Night Facebook eventjére kattintani.

A Stylewalker célja, hogy támogassa a magyar design életet, és rávezesse az embereket a tudatos vásárlásra. Ráadásul ki ne értene egyet azzal a ténnyel, hogy jó szórakozás az V. kerület kis utcáiban bolyongva újabb kincsekre bukkanni? A karácsonyi hajrá előtt pedig most mindenkinek lehetősége lesz arra is, hogy kedvezményesen szerezze be a kinézett ajándékot, vagy hogy inspirációt gyűjtsön a későbbi karácsonyi vásárlásra. Az eseményt most is Belváros – Lipótváros Önkormányzata támogatja, acélból, hogy így minél szélesebb közönséghez eljuthassanak a magyar designban rejlő értékek.

Résztvevő üzletek: Antonym, Buborék, Csendes A Pesti Szatócs, Decolabor, Eva’s Room, Eventuell Galéria, Insitu, Le Petit Design, Lollipop Factory Budapest, Mono Fashion, Mono Art&Design, Paloma, ÜVEG/HÁZ, wonderLAB Concept Store


Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •