A Margaret Island a következő fellépője a Nagyon Balaton rendezvénysorozat kompkoncertjeinek, az eseményre június 22-én kerül sor a Balatonon, Tihany és Szántód között.

MTI

Tihanyból és Szántódról egy-egy komp indul el, hogy a tó közepén naplementekor összekapcsolódjon, lehetőséget nyújtva az együttes fellépéséhez és a közönség szórakoztatásához. Az estébe nyúló koncert élményét hangulatfények fokozzák, a vendégek ellátását büfé, kényelmüket ülőhelyek is szolgálják – írták a szervezők.

“Óriási megtiszteltetés, hogy mi is részesei lehetünk a kompkoncert nyújtotta élménynek, nagyon várjuk már, hogy a Balaton közepén játszhassunk!” – idézték a szervezők Lábas Viki énekest, aki Törőcsik Kristóffal és Füstös Bálinttal alkotja a 2013-ban létrejött, alternatív popzenét képviselő zenekart.

A szervezők utaltak rá, idén májusban a Halott Pénz kompkoncertezett a Balatonon, szeptember 8-án pedig az idén 50. születésnapját ünneplő Ákos lép fel. Az elmúlt években a kompkoncertek előadói között volt a Vad Fruttik, a Kiscsillag, a Tankcsapda és mások mellett a Stereo MC’s is – jegyezték meg.

Fotó: KulturaOnline.hu