Október 15-én jelenik meg a Rage Against The Machine és az Audioslave zenekarokból ismert Tom Morello szólóalbuma. A The Atlas Underground Fire című lemezen rengeteg sztárvendég közreműködik – Eddie Vedderrel (Pearl Jam) és Bruce Springsteen-nel például az AC/DC klasszikusát, a Highway To Hellt adják elő.

061.hu

Morello ígérete szerint jellegzetes gitárjátéka határozottan érvényesülni fog az új lemezen, az anyagot rock, alternatív és elektronikus zene fúziójaként jellemezte, amely a világjárvány idején íródott.

„A lezárás alatt lehetetlen volt hangmérnököt szerezni, így az összes gitárszólamot a telefonommal vettem fel, ami eléggé agyament ötletnek tűnt, de végül az alkotás szabadságához vezetett, ugyanis nem gondolhattam túl egyetlen gitárszólamot sem, és csak az ösztöneimre hagyatkoztam. Ez a lemez mentőcsónak volt egy nehéz időszakban, lehetővé tette, hogy új művészi kapcsolatokat létesítsek, amelyek segítettek a félelmet és szorongást kiírni magamból”

-fogalmazott a gitáros.

Az AC/DC klasszikusról pedig azt mondta, ez minden idők egyik legnagyobb rock ‘n’ roll dala, amelyet most átemeltek a jelenbe. 

A lemez elérhető lesz digitális platformokon, illetve CD-n és vinylen máris előrendelhető.