Amikor már javában zajlik a nyár olyan jól esik egy kis rock és ezt a Balatonon meg is kapja az ember. A Rockbalatont azért is lehet jó szívvel ajánlani, mert különleges élmény nyaralás közben a nagy hazai rockbandák remek dalait hallgatni. Mindezt élőben, az eredeti előadóktól. Az idei Rockbalaton a jól megszokott helyszínen lesz Fonyódon és augusztus 8-án startol a négy napos rendezvény. 

A Rockbalaton mindig is arról volt híres, hogy kifejezetten a hazai zenei palettáról válogat. Idén rengeteg ős-rock együttes lesz jelen. Ossián, P.Mobil és a Moby Dick is ezek közé sorolandó. A fiatalabb hallgatóság pedig vélhetően jól fog majd szórakozni Szekeres András és Barbaró Attila koncertjén vagy éppen az Alvin és a Mókusok zenekar buliján. Azonban idén a helyi rajongók is kapnak jóból! Két legendás együttes tér vissza a színpadra.

Az egyikük az Ős-Messeneger, amit már egészen biztosan nagyon várnak Fonyódon. A másik banda pedig egy barcsi zenekar a Detonic. Úgyhogy több réteg is megtalálja majd magát zeneileg és mint ahogy megszokhattuk most is lesz kirakodó vásár és rengeteg enni valamint innivaló, hogy méltóképp élvezhessük a jobbnál jobb koncerteket!

További infó: Rockbalaton.com