A koronavírus-járvány miatt parkolópályára került zenészek, előadóművészek közül is egyre többen kínálnak digitális tartalmakat produkcióikról a vészidőszakban, amiből Ákos sem maradhat ki: az énekes 11 héten át hetente közzéteszi egy koncertfilmjét.

061.hu

Az énekes az InfoRádiónak nyilatkozva jelentette be, hogy Ákos minden héten a koncertjeiről készült videókkal bővíti hivatalos YouTube-csatornáját – írja a hvg.hu. Az online lap beszámolója szerint a videók szerda esténként, 20 órakor kerülnek fel a csatornára. Március 18-án először a 2009-es Ákos 40+ című akusztikus, szmokingos jubileumi koncert teljes felvétele látható majd. A felvételek később is elérhetők lesznek.

“Az ember szereti erősíteni magában és másokban is, hogy szükségünk van egymásra, szükségünk van arra, hogy fölemeljük magunkat, fölemeljük a szívünket, és valahogy humorral, jókedvvel próbáljunk egy nem humoros és nem jókedvű időszakot átvészelni”

– mondta Ákos. Az előadóművész azt is megosztotta, hogy a muníció 11 hétre elegendő, “nagyjából ennyi időt adunk a koronavírusnak, hogy kitombolja magát Magyarországon”. Mint mondta, „nem szeretnénk koncertélmény nélkül hagyni azokat, akik a munkánkra figyelnek – és bizonyos mértékben magunkat sem –, ezért az ötlet kettős”.

Fotó: Horváth Péter Gyula