Tetszett a cikk?
 •   
 •   
 •  
 •  

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. országos pályázatot hirdet DIY (Do It Yourself! – Csináld magad!) alkotók számára, értékes nyereményekért, ugyanis egyre többen vannak napjainkban azok, akik szabadidejükben örömmel ragadnak fúrót, kalapácsot, ecsetet és látnak neki, hogy alkossanak valamit saját kezűleg, ami egyedi, ami kifejező és maradandó

061.HU

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. országos DIY alkotói pályázatot hirdet, amellyel célja, hogy elősegítse és népszerűsítse a meglévő értékek megőrzését, ezzel pedig a környezettudatosságot és a potenciális hulladék mennyiségének csökkentését. A pályázat egy olyan hobbi bemutatására ad lehetőséget, ami mára kinőtte kereteit és egy tudatos szemléletmóddá vált, ami egyre szélesebb körben hódít.

Az „Alkotó energia” pályázaton bárki részt vehet, aki betöltötte 16. életévét, magyarországi lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkezik, és aki régi vagy használt dolgokból (pl.: bútorokból, használati tárgyakból) újat varázsol, ezzel nem csupán megóvja az értékeket az enyészettől és a hulladékká válástól, de új értéket is teremt.

A beküldött pályamunkákat neves DIY szakemberek bírálják el. A zsűriben helyet kapott Hosszú-Bardócz Éva a Pure Design by bardoczeva alapítója, Kepes Hedvig a Decor 2Go Látványműhely tulajdonosa és szakmai vezetője, a Bútorraktár és Festékturkáló Facebook csoportok alapítója, Kmetyó Lászlóné Krisztina Vintagevelemtől, a Fess’n Velem Facebook csoport alapítója, Krivarics Ditta az Otthonkommandó, a „Régiből újat!” könyv szerzője valamint Szendrődi Enikő Nemiskacat, a Hobbi Bútorfestők Facebook csoport alapítója.

A következő kategóriákban nevezhetnek a csináld magad mozgalom hívei:

 1. Bútorfelújítás, bútorfestés
 2. Bútor- és használati tárgy-készítés, funkcióváltás (meglévő, használt tárgyak/anyagok/bútorok felhasználásával)
 3. Használati és egyéb kisebb tárgyak dekorálása, díszítése (dekupázsolás, stencilezés, festés, stb.)

A pályázók akár mindhárom kategóriában egyszerre is nevezhetnek, kategóriánként legalább 1 db, legfeljebb 3 db különböző tárggyal. Egy tárgy csak egy kategóriában nevezhető.

A pályázat összdíjazásának értéke meghaladja a kétmillió forintot.

A pályázatok beküldésnek határideje: 2016. december 31.

BŐVEBB INFÓKÉRT KATTINTS IDE!


Tetszett a cikk?
 •   
 •   
 •  
 •