Applikáció nélküli élő Tinder randi lesz ismét a Dömörkapunál, Szentendre mellett

Október 4-én kipróbálhatod azt, hogy vajon élőben is képes vagy-e arra, amire telefonos Tinder app segítségével. Tudsz dönteni pár másodperc alatt, hogy neked tetszik vagy nem tetszik az illető? Próbáld ki élőben a Dömörkapu RENGETEG szervezésében.

061.HU

Ki ne ismerné a Tinder okostelefonokra kifejlesztett társkereső alkalmazást, amely 2012-ben jelent meg. Az alkalmazás helymeghatározás segítségével talál potenciális partnereket a felhasználónak, akik azt a rendelkezésre álló információk alapján balra (“nem érdekel”) vagy jobbra (“érdekel”) húzhatják. Ha az érdeklődés kölcsönös, akkor a társkeresés sikeresnek mondható.

Az élő tinder kísérlet arra mutat rá, vajon képesek vagyunk e élőben is megcsinálni mindazt egy emberrel amit a telefonon keresztül simán.
Képzelj el egy tisztást. Képzelj el egy fiú és egy lány sort egymással szemben. És most képzeld el, hogy te állsz a sorban elöl, szemben valakivel. Döntsd el róla a másodperc töredéke alatt hogy szimpatikus e majd ragadd meg az előtted lévő asztalon található követ a megfelelő irányba. Vagyis döntsd el: “kő vagy nem kő?” Na ebből mi sül ki? Lehet hogy egy nagy röhögés vagy egy pár kínos pillanat de az is lehet hogy valóban szemben állsz majd életed párjával. Ha a telefonodon minden megtörténhet, vajon az erdőben is?

Az ismerkedési kísérlet attól függ hányan lesztek, de nagyjából másfél óra alatt lemegy, utána lehetőséged lesz újdonsült pároddal a a Dömörkapu Rengeteg tábortűzénél beszélgetni vagy a benti teremben mozizni vagy táncolni a kerti youtube diszkóban.

A dömörkapui Rengeteg egy hely a feltöltődésre, közel a városhoz, a Pilis erdő rengetegében. A Rengeteg egy kulthely Szentendre mellett Dömörkapun. A Rengeteg egy turista büfé a hegyek között a legfinomabb friss sörökkel, arab kávéval, számos teával és egyéb frissítő italokkal, friss pékáruval kényezteti az erdőben járó gyalogost, biciklist. A Rengeteg egy erdei kulturális hely, koncertekkel, erdei mozival, és egyedi erdei programokkal. A Rengeteg egy alaptábor, ahol ledobhatod magadról a várost, bérelhetsz sátrat, hálózsákot és nekivághatsz a Pilis csúcsainak. A Rengeteg egy biciklis gyorssegély pont, ahol a helyszínen rendelkezésre álló apró műhelyben magad megjavíthatod a brigádat.

FELJUTÁS A RENGETEGBE: legegyszerűbb autóval vagy biciklivel, Google Maps-en jelölt.  Ha tömegközlekedsz, a hév végállomásról indulnak Pilisszentlászló felé buszok, ezek elhoznak a Dömörkapu elágazásig, innen 20 perc szép erdei séta Dömörkapu irányába.

Jegyár: 1000 ft

2019-10-02T12:55:54+02:00 2019. október 2.|