Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •  

Ha kíváncsi vagy hogyan készülnek a beton ékszerek, ha kipróbálnád milyen egy saját készítésű beton nyaklánc, akkor ott a helyed a belvárosi Open Showroom szuper kis workshopján.  A piszkos munkát elvégzi helyetted a NewAccent: korábban öntött és már megszilárdult, natúr beton medál alapok közül tudsz a worshopon válogatni és neked csupán a legjobb része jut: a dekoráció. 

061.HU

Fesd, írj, vonalazd, színezd, maszatold, pöttyözd, csíkozd kedved szerint, a végeredmény a Tied! Számos elkészült darab adhat ötletet a saját dekorációd megalkotásához. Ne izgulj, egyetlen fekete vagy éppen színes vonal is csodákat tesz. Ráadásul az április 21-i workshopokon egy ajándék beton szívecskét is kap  mindenkinek, amelyen kedvedre kísérletezhetsz a technikákkal. Ha tetszik a próbadarab akkor azt is hazaviheted.

A workshop április 21-én szombaton (munkanap) lesz, három turnusban: 
1. turnus: 10-12 óra között maximum résztvevő: 8 fő (még 1 szabad hely van)
2. turnus: 14-16 óra között maximum résztvevő: 8 fő ( még 6 szabad hely van)
3. turnus: 17-19 óra között maximum résztvevő: 8 fő (BETELT)

A workshopon Erika, a New Accent  által már előre elkészített, sokféle, sima szürke, natúr beton medálok közül tudsz egy kedvencet választani. Ezt díszítheted különböző festett vagy filces, szivacsos, maszkolós stb technikákkal amelyben maximális segítséget kapsz a művésztől.  Hogy könnyebben kezdj neki ezért az indulásnál kapsz egy natúr beton szívecskét is, amelyen előzetesen kísérletezhetsz mielőtt a Fő Műbe azaz a medálba belekezdenél.

Fixálás és száradás után fém szerelékek, bőr vagy fém láncok közül válogatva a nyakláncot is elkészítheted a saját medálodhoz. 
És kész! Nincs más hátra mint büszkén viselni a saját ékszeredet és bezsebelni a barátok, ismerősök dicséretét.

A részvételhez név és telefonszám megadásával regisztrálni kell az e2studio@e2studio.hu email címen. A kis létszámú turnusok miatt csak a visszaigazolt jelentkezések érvényesek. A részvételi díjat (4.000 Ft/fő ) a helyszínen kell fizetni.


Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •