Augusztus 18-án új válogatásalbumot adott ki az Aerosmith, amelyből az első héten 19 ezer példánynak megfelelő mennyiség fogyott Amerikában a streamelt hallgatásokat és a legális letöltéseket is beleszámítva. Ezzel az album a Billboard Hard Rock lemezeladási lista első helyén nyitott, a műfajoktól független, összesített tabellán pedig a 36. helyet szerezte meg.
 
A simán csak Greatest Hits címet viselő kiadvány számos számos különféle formátumban jelent meg: a sima CD és vinyl verzió mellett többféle 3CD-s, illetve 4 vinyles változat is elérhető, amelyek különböző extrákat tartalmaznak, az úgynevezett super deluxe edition kiadásokon pedig nem kevesebb, mint 44 dal kapott helyet, köztük olyan slágerek, mint a Dream On, a Walk This Way, a Sweet Emotion, a Crazy, a Cryin’ és az I Don’t Want To Miss A Thing.
 
Az elmúlt pár év nem alakult zökkenőmentesen a zenekar számára: több halasztás után lemondták az Európa-turnéjukat, amely Budapestet is érintette volna, Joey Kramer felesége tavaly nyáron elhunyt, Steven Tyler pedig ismét megjárta az elvonót. A banda végül idén tavasszal bejelentette, hogy szeptember 2-án megkezdik Peace Out elnevezésű búcsúturnéjukat, amelynek keretében 2024 januárjának végéig összesen 40 koncertet adnak Amerikában és Kanadában.
 

Forrás: Rockbook