Sokak nagy örömére most már biztosan újra nyit idén a Kertem, Budapest egyik legfelkapottabb nyári kulthelyszíne. A Kertem sorsa a Hungexpo irodaházak bontásával véglegesen megpecsételődni látszott, azonban  portálunk elsőként értesült arról, hogy áprilisban újranyit a szórakozóhely.

SZABÓ FRUZSINA ANNA- 061.HU

“A napokban végleges eldőlt, hogy a Kertem 2016-ban is új helyszínen megnyithat a Városligetben. A területfoglalási engedélyünket az Olof Palme ház környékére adtuk be, és végül meg is kaptuk egy évre. A Kertem új területe nagyjából ugyanakkora lesz, mint az előzőé volt. A nyitást az előző évekhez hasonlóan április 15-re tervezzük, azonban még csak most kezdődnek az építési munkálatok, így lehet a szokásos időpont picit csúszni fog, de megteszünk mindent annak érdekében, hogy vendégeink az ígérkező jó időben minél előbb jöhessenek.” – nyilatkozta lapunknak a Kertem üzemeltetése. 

“A vendéglátás mellett idén is tervezünk különböző kulturális programokat, ám a lakóövezet közelsége miatt a nagyobb koncertekre nem biztos, hogy lesz lehetőség. Azonban mindenképpen törekszünk arra, hogy ugyanazt a hangulatot megteremtsük, mint ami a régi Kertemre volt jellemző. A régi felállás annyiban módosul, hogy nem lesz körbekerítve a kis birodalmunk, de sokak kedvencét, a gasztrostandot biztosan újra felállítjuk.”

Fotó: picurgo.hu