Bruno Mars kapta a legtöbb jelölést az Amerikai Zenei Díjra

Bruno Mars kapta a legtöbb, nyolc jelölést az Amerikai Zenei Díjra (American Music Awards), a The Chainsmokers, Drake, Kendrick Lamar, Ed Sheeran és The Weeknd pedig öt-öt kategóriában esélyes.

MTI

Az American Music Awards jelöltlistáját csütörtökön hozták nyilvánosságra, a díjak odaítéléséről közönségszavazás dönt. Idén a legjobb előadó mezőnyben csupa férfi szerepel. Mars ellenfelei ebben a kategóriában a The Chainsmokers, Drake, Lamar és Sheeran. Justin Bieber, Daddy Yankee és Luis Fonsi 4-4 jelölést kapott, ezek egyikét a kedvenc pop/rock-mezőnyben a Despacito című közös munkájukért.

A Despacito videoklipje, amelyet több mint hárommilliárdan láttak már a YouTube-on, az év videója díjért is versenyben van. A country-mezőnyben Keith Urban áll az élen három jelöléssel. Az év legjobb új előadójának díjáért pedig James Arthur, Niall Horan, Julia Michaels, Post Malone és Rae Sremmurd verseng.

A rajongók kedvenc női pop/rock-énekese címért Alessia Cara, Lady Gaga és Rihanna küzd egymással. A díjakat november 19-én adják át Los Angelesben. Tavaly két kanadai sztár, a rapper Drake és Justin Bieber lett az Amerikai Zenei Díjátadó (AMA) nagy nyertese.

Fotó: youtube

 

2018-03-11T15:25:56+00:00 2017. október 13.|