Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •  

Hunyjuk be a szemünket és képzeljük el a következő idilli képet: a Belvárosi szívében, az Erzsébet téren a csodás napsütésben ücsörögve esszük hazánk legjobb kézműves fagylaltját. Ez most már akár valóság is lehet, mert a mennyei hűvös csodákat készítő Levendula fagylaltozó nyílt a főváros legpörgősebb szórakozóhelyének tőszomszédságában.

SZABÓ FRUZSINA ANNA- Nullahategy

Több hónapig tartó egyeztetés eredményeképp ma már igazi nagyvárosi stílusban, kézműves fagylalttal a kezünkben, az Akvárium Klub teraszán üldögélve élvezhetjük a nyarat a Belváros szívében. Brunner Zsolt, a Levendula Kézműves Fagylaltozó franchise tulajdonosa elárulta, fontos szempont volt az Erzsébet téri fagyis bódé kialakításánál, hogy a többi üzlethez hasonló utánozhatatlan levendulás arculat köszönjön vissza. Az, hogy az üzletecske alapmérete kisebb, mint a többi társáé, nem jelenti azt hogy, kisebb a választék is, ugyanis az Erzsébet téren is 24 íz közül válogathatunk. A Levendula dicséretes üzletpolitikája, hogy lehetősége van bárkinek az ingyen kóstolóra az extrább ízeket tekintve, a realitás határain belül.

DSC_0024-copy

A Levendula egyébként tényleg gondol a vásárlóira, ugyanis amellett, hogy az ételallergiások igényeit is figyelembe veszi, ingyen fagyizással ünnepli az üzlethez köthető fontos eseményeket, például a húszezredik facebook like-ot. Ám az új belvárosi fagyizó nyitása is ok lehet ünneplésre, ugyanis sokak nagy örömére csütörtök délután két órán keresztül ingyen fagyizhatunk. Piros Rózsa és Bródy Tamás az Erzsébet téri üzlet tulajdonosai a Nullahategy.hu-nak elmondták, hogy 17:00- 19:00 óra között ma két gombóccal kedveskednek bárkinek, aki arra jár. “Az eseményt a közösségi oldalon is meghirdettük és eddig több, mint ötezer ember jelölte vissza. Nagyjából 150 kiló fagyival és plusz munkaerővel készülünk a nagy rohamra, hogy a lehető legtöbb ember nyalhasson ingyen. Az Akvárium esti forgatagához igazodva egyébként extra hosszú, 22:00 óráig tartó nyitva tartással igyekszünk majd a nyári kánikulát enyhíteni a bulizók számára.” 

DSC_0100-copy

A hűsítő kézműves ínyencségek vidéki rajongóinak jó hír, hogy a Levendula idén több nagyvárosban is tervezi a megjelenést: néhány héten belül például Egerben találkozhatnak a provence hangulati fagyizóval.

Korábban a Nullahategy.hu a Szent István körúti üzletben próbálta meg kideríteni azt, hogy egy fagyizó hogyan szolgálhat egy csepp élménnyel. 

Fotók: Horpáczi Dávid


Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •