Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •  

Szeptember 7-én nyitja meg kapuit Budapest IX. kerületében a Flash kutyapékség, ahol természetes alapanyagokból készülnek a kekszek, a sütemények, a perecek és a jutalomfalatok. 

SZABÓ FRUZSINA ANNA- Nullahategy

IMG_6647A Nullahategy.hu elsőként számolt be Jókai Timi innovatív ötletéről. Ekkor a fiatal lány még csak a weben kínálta termékeit, ám amikor az interjú készült, már mesélt a boltnyitás tervezéséről. “Az álmunk, hogy olyan boltot nyithassunk, ahol a kutyák hatalmas párnákon feküdhetnek nyugodtan és nem az asztal lábánál kucorognak. Nyáron kicsi medencét is tennénk a bolt elé és minden arról szólna, hogy a kutyusok és gazdáik jól érezzék magukat. Szeretném a kutyapékség alapgondolatát megtartani és családias hangulatot teremteni, ahol helyben, frissen készülnének az egészséges finomságok. A jótékonyság is szerepel a terveim között. Például a megmaradt sütiket szívesen felajánlom majd menhelyeknek. Már az üzlethelyiség keresés fázisánál járok, nemsokára az álomból valóság lehet.”

Timinek és édesanyjának megvalósult az álma, és szeptember első hétfőjétől immár a Páva utcai üzletbe betérve, bárki meglepheti kedvencét egy-egy jóízű, egészséges falattal. A kínálat szemet gyönyörködtető, én is úgy éreztem a zártkörű, ünnepélyes megnyitón, hogy mentem rárepülök egy kutya- muffinra. És igen, meg is tehettem volna, mert minden egyes finomság emberi fogyasztásra is alkalmas.

IMG_6641

Az üzlet nyitására a csapat természetesen új portékákkal is készül, mint például a kutyaperec, a kutyafánk vagy az általam eboreonak becézett keksz. Álmodni sem lehetne állatainknak édesebb és táplálóbb kényeztetést, hiszen a fánkok almás-fahéjas alapjára joghurtos vagy földimogyorós máz kerül, amire bacon darabkák vagy épp kókuszreszelék teszik fel az ínycsiklandozó pontot. De az újdonságok mellett a jól bevált klasszikusok is helyet kapnak a polcokon, mint az első termék, a sajtos baconos, a rossz szájszag elleni vagy a levendulás- ánizsos ízesítésű, ami nyugtató hatással lehet a blökikre.

PicMonkey CollageA Flash kutyapékségben kedvenceinket megajándékozhatjuk a hazai designerek egyedi készítésű munkáival is, hiszen a négylábú divat egyik legnépszerűbb képviselőjének, a Sixfeetnek pórázait és nyakörveit, Markellagi jutalomfalatos szütyőit, táskáit is leemelhetjük a polcokról.

Fontos kiemelni, hogy az üzletben az EB OVO keksz vásárlásával a felelős városi kutyatartók érdekeit képviselő egyesület támogatható.

A IX. kerületi Flash pont egyfajta elosztóként is működik majd. A különleges rendeléseknek így nincs már földrajzi akadálya (már, ami Budapestet illeti), így a névre szóló kutyatortát már a belvárosban is át lehet venni.


Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •