Robert De Niro, Leonardo DiCaprio hollywoodi filmsztárok és Martin Scorsese rendező is részt vett a Studio City nevű új makaói luxuskaszinó helyi idő szerint kedd esti megnyitóján.

MTI

A 3,2 milliárd dollárból (903 milliárd forint) épült hotel és kaszinó nagyszabású megnyitóján debütált Scorsese 15 perces filmje, a The Audition (A meghallgatás), amely erre az alkalomra készült 70 millió dolláros költségvetéssel. A Wall Street farkasa forgatókönyvírójával, Terence Winterrel együtt készített rövidfilm főszereplői De Niro és DiCaprio, több Scorsese-mozi – köztük a Tégla, a Casino és a Nagymenők – sztárjai.

A két színész saját magát alakítja a rövidfilmben, amelyben Brad Pitt is feltűnik. De Niro és DiCaprio a filmben a frissen elkészült, Hollywood világát idéző kaszinóban találkoznak, de nem tudják, hogy mindketten ugyanazért vannak ott: egy Scorsese-film szereplőválogatására érkeztek, ugyanazért a szerepért versengenek. A Melco Crown cégnek ez a harmadik kaszinója a délkelet-kínai partoknál lévő különleges igazgatású területen. A fényűző megnyitón a tulajdonos, James Packer ausztrál milliárdos barátnője, Mariah Carey amerikai énekesnő oldalán jelent meg.