Március 17-én elindul az Antik Placc kishúga, a csütörtök esténként jelentkező „Divat Placc – by night”, hogy meghódítsa a budapesti éjszakákat és a divat szerelmeseit!

061.hu

A “Divat Placc by night” újragondolva az Európa nagyvárosaiban már nagy sikert aratott night market fogalmát, ám a nagytestvérhez hasonlóan a régi és új, vagy régiből új elvén nyitja meg kapuit az egyedi, vintázs ruhák, cipők, órák, ékszerek, táskák és divatkiegészítők rajongói előtt a belváros közepén, a gyönyörűen felújított Klauzál téri Vásárcsarnokban.

4fe3e1b6-47a1-4653-8243-7ddfd5980ac6A közkedvelt second hand részleg sem marad ki a széles választékból, sőt, kiegészül egy styling sarkokkal is, ahol a látogatók megismerkedhetnek a hazai divatszakma jeles és neves képviselőivel, mi több kérdéseiket is feltehetik a hazai trendek ismerőinek, megteremtőinek. A férfiakat is megszólító csütörtök éjszakai vásárokon felbukkannak kiemelt magyar tervezők és iparművészek munkái is, a nyitó estén például biztosan válogathatunk, Kertész Violetta (Lovebuda Vintage), Csörgő Zsolt (10óra10), Kalacska Zsana (WonderLab, Zwana modular jewerly), Tipton Eyewear kincsei között, vagy kérdezhetjük akár Császári Zita stílistot is (Personalshopper Zipy) is.

A most megnyíló éjszakai vásár egyben közösségi tér funkciót is ellát, hiszen fedett helyen zajlik, ahol nem esik eső, nem fúj a szél, szól a zene, lehet enni, inni és persze ingyenesen látogatható minden csütörtök este. És természetesen kutyabarát! 

Csütörtök esténként tehát a Klauzál téri Vásárcsarnokban tehát március 17-től kezdődően 17-22 óráig igényes, kulturált környezetben megtalálhatsz mindent, ami divat egy esti piac keretein belül. Tarts lépést az aktuális trendekkel, mikor más már nyugovóra tér!