Ma 12 óra és 18 óra között rendezik meg Budapesten a III. kerületi Buda Entertainment & Gastro-ban (volt Új Udvar bevásárlóközpont) a DivatBazárt, ahol minőségi ruhákat, ékszereket, cipőkkel és egyéb kiegészítőket vásárolhatunk ismert bloggerektől.

SZABÓ FRUZSINA ANNA- 061.hu

A rendezvény megálmodója és egyik szervezője Kis Hegedűs Réka ex-modell, akinek a nevéhez fűződik a Fit In The City női blog és a Csivava Majális. “Ez a második ilyen jellegű divatesemény, amit szervezek. Az ötlet akkor született, amikor majdnem elköltöztem a tengerentúlra. Akkor szembesültem vele, hogy rengeteg felesleges, ám szép holmim van, amiket nem vihetek magammal, így arra gondoltam, hogy eladom őket. Végül annyira jól sikerült az értékesítés, hogy egy hosszabb nyaralást ki tudtam belőle fizetni. Az amerikai túra alatt született meg bennem, hogy nagyobb formátumban is érdemes lenne megszervezni ezt a tipikusan csajos programot. A május 14-i DivatBazár pedig pont ilyennek ígérkezik.”

A Buda Entertainment & Gastro-ban 50 stand várja majd a shoppingolókat. A kiállítók között szerepel Kustánczi Lia modell és playmate, Sáfrány Emese fitneszmodell, Horváth Éva modell és szépségkirálynő. A pedig a Fifty Pairs Of Shoes blogtól Nagy Vivi, Festy, a Beautyjunkie-tól Pekár Magdolna és a Time To Be Unique blogtól pedig Kun-Czellár Krisztina lesz jelen portékáival.

FullSizeRender

A standoknál nem csak ismert személyek állnak majd, a szervezők lehetőséget adtak bárki számára, hogy lefoglalhasson egyet az egyedi és különleges pultokból, és árulja saját, már nem használt ruhadarabjait és kiegészítőit, de persze a vásárlás mellett lehetőség nyílik a csere-berére is. ” Ez a megmozdulás abban különbözik a többi garázsvásártól, hogy az árusítók és portékájuk komoly szűrésen mentek át a jelentkezéskor, így garantáltan exkluzív és minőségi darabokból válogathatnak azok, akik nyár előtt frissítenék fel ruhatárukat.  

A vendégek a divat mellett a gasztronómiának is hódolhatnak a CakeShop jóvoltából és a ruhavásár örömét megkoronázhatják a cukrászdában vásárolt macaronnal vagy finom süteményekkel, amiket leöblíthetnek a cukrászda szörpjeivel.

IMG_6584A garázsvásár után az érdeklődőket a The Movie Show várja. “Ez a harmadik mozis show-nk, ám az első kettőtől eltérően, most férfiak is jöhetnek a rendezvényre. A programokat direkt úgy állítottuk össze, hogy az erősebbik nem számára is vonzó legyen. A vendégeket welcome drinkkel fogadjuk, de lesz ékszer stílustanácsadás, bikinishow, fehérnemű divatbemutató, meglepetés show BARtendaz fiúktól és tombola is. Természetesen az est csúcspontja a vetítés. A közönség Európa első ágymozijából nézheti végig a Rossz Szomszédság 2-t.