Bob Dylan, Paul McCartney és a Rolling Stones is bejelentette, hogy fellép a Desert Trip nevű fesztiválon a dél-kaliforniai Colorado-sivatagban.

MTI

A háromnapos zenei fesztivált az Empire Polo Fielden, a Coachella fesztivál helyszínén, Indio városában rendezik meg. A The Who, Roger Waters és Neil Young is koncertet ad október 7. és 9. között. A fellépések naplemente után kezdődnek. Roger Daltrey, a The Who énekese szerint “az életben egyszer adódik ilyen”.  “Szembe kell néznünk vele, hogy mi vagyunk egy korszak vége. Generációnkból mi vagyunk az utolsók. Olvashatják manapság a gyászjelentésekben is, hogy nekünk, öreg csontoknak nem megy túl jól” – mondta a zenész a BBC-nek.

A program szerint október 7-én, pénteken a Rolling Stones és Bob Dylan, másnap McCartney és Neil Young lép fel, a sort vasárnap Roger Waters és a The Who zárja. “Nem hiszem, hogy bármelyikünket érdekli, ki kezd. Sohasem problémáztunk ezen. A zene annyira fontos, hogy ez egyáltalán nem fog számítani” – fogalmazott Daltrey.  A fesztiválra a jegyeket május 9-én kezdik árusítani. A háromnapos bérlet 399 dollárba (108 ezer forintba), az egynapos jegy 199 dollárba (54 ezer forintba) kerül.