Egész napos kihívás azoknak, akik szeretnek fotózni – A III. Budapesti Fotósviadalon jártunk (VIDEÓ))

Idén is megrendelték a jóidőt a III. Budapesti Fotósviadal résztvevőinek május 11-re, a hidegfront előtti gyönyörű napsütéses szombaton vághattak neki az indulók a versenynek. Az egész napos rendezvény a korábbi évekhez hasonlóan a 220Volt szegedi úti üzletétől startolt, idén több mint százötven versenyzővel, akik a nap folyamán 8+1 témához készítették el a képeiket, és adták le őket a kijelölt checkpointokon. A részvételhez nem kellett profi fotósnak lenni: az utómunka tiltott volt, a kreativitás viszont elvárt. 

061.hu

A rendezvény során leexponált képek készítői közül a szakmai zsűri értékelését követően pár héten belül kerülnek ki a nyertes képek, melyekből kiállítás is nyílik. A fődíj egy Canon EOS 2000D tükörreflexes fényképezőgép és kiegészítők, egy SONY Külső SSD, és természetesen a FotósViadal vándorkupája, de ezen kívül gazdára talál majd sok más értékes nyeremény a Canon, Olympus, Sony, Panasonic, Manfrotto, Sandisk, Nikon jóvoltából.

Idén a szervezők a részvételi díjak 10%-át jótékony célra ajánlották fel: az Amigos a Gyerekekért Alapítvány egyetemistákból álló önkéntes szervezet, akik hosszabb kórházi tartózkodásra kényszerülő gyerekek mindennapjait igyekeznek vidámabbá tenni nyelvtanulás és játék által.

A videót készítette: Tihanyi Rita

Vezető kép: Facebook/Fotós Viadal/Pesti Péter

2019-05-17T06:57:51+02:00 2019. május 16.|