Május 27. és 29. között ismét megrendezik a főváros egyik legnépszerűbb ingyenes fesztiválját, a BelFesztet az 5. kerületben, minden eddiginél több helyszínnel, programújdonságokkal, a kiváló fellépők sorában még egy meglepetés zenekarral is. A Nem Adom Fel Alapítvány Piacok Napjával készül, gyermeknapon pedig színes családi programokkal várja az érdeklődőket Belváros Önkormányzata.

061.hu

Május végén ismét jön a főváros egyik legnépszerűbb ingyenes fesztiválja, a BelFeszt, amely idén már hat helyszínről – Szabadság tér, Erzsébet tér, Zrínyi utca, Vigadó tér, Bástya Park, V.30 Sportközpont – jelentkezik. A háromnapos eseményen fellép mások mellett az Ivan & the Parazol, a Péterfy Bori & Love Band, Egri Péter és a Mystery Gang, a Blahalouisiana, a Kerekes Band, Kollár Klemencz László, és Csík János és a Mezzo is.

A Nem Adom Fel Alapítvány a Piacok Napjával készül, gyermeknap alkalmából pedig családi programokkal várja az érdeklődőket Belváros Önkormányzata.

A BelFeszt 2007 óta óriási sikerrel fut a Budapest V. kerületi önkormányzat jóvoltából. Az immár 14. születésnapját ünneplő fesztivál 2017-ben és 2018-ban is a Budapest Nightlife Awards szavazásán a második legjobb budapesti fesztivál címét szerezte meg. 

Fotó: MTI