Március 10-én jön az első nagyon kolumbiai Noche Empanadita film & gasztró est a legjobb fesztiválokat megjárt filmekkel és a legfrissebb autentikus fogásokkal.

061.HU

Empanada-k, chiva buszok, sombrero-k, cilantro, guacamole, juglarok és vallenato – március 10-én Kolumbia a tengerparttól az esőerdőkig havonta egy estére a Nagydiófa utcai Beat on the Brat-be költözik, sok meglepetéssel és folyamatosan változó extra dél-amerikai menüsorral. ¡Muy colombiano, muy bacano!

Ide kattints a fb eseményhez! 

A népszerű empanadaktól a kukoricaliszttel készülő speckó mantecada süteményen át az elmaradhatlan kolumbiai kávéig, egy rendhagyó gasztronómai estet szervezünk, amelynek fő durranása a vetített film, az idén Oscar-díjra jelölt Ciro Guerra (A kígyó ölelése) második jelentős alkotása.

The Wind Journeys (Los Viajes Del Viento) // 2009

A tökéletes nyitófilm. Ciro Guerra második alkotása közel nyolcvan helyszínen keresztül mutatja be az ország Karib-térségét, a Guajira-i sivatagtól a Sierra de Periján át az Atlanti-óceán partjaiig, a nemzeti szimbólum, a vallenato zenéjével a középpontban.