Csütörtökön temetik Carrie Fischert és édesanyját, Debbie Reynoldsot. A két amerikai színésznő egymás mellett nyugszik majd egy hollywoodi sírkertben. 

MTI

Az ABC News televízió Reynolds fiára, Todd Fisherre hivatkozva közölte, hogy a két színésznő temetését szűk körben tartják a hollywoodi Forest Lawn Memorial Parkban. Todd Fischer a búcsúztatást unokahúgával, Carrie Fisher lányával, Billie Lourddal közösen szervezi. A Hollywood Reporter című lap egy a családhoz közeli forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy a Los Angeles-i Beverly Hillsben egy kis ceremóniát is rendeznek azon a birtokon, amelyen anya és lánya szomszédokként éltek.

Az elsősorban a Star Wars-filmek Leia hercegnőjeként világhírűvé vált Carrie Fisher december 27-én reggel halt meg egy Los Angeles-i kórházban. A 60 éves színésznő néhány nappal korábban egy Londonból Los Angelesbe tartó járaton kapott szívrohamot. Már a gépen leállt a légzése, a repülőn utazó orvos és egy ápoló végzett rajta lélegeztetést és szívmasszázst. Halála után egy nappal, miközben lánya temetését szervezte, Debbie Reynolds sztrókot kapott és meghalt. Az 50-es, 60-as évek hollywoodi musicaljei és vígjátékai, többek között az Ének az esőben sztárja 84 éves volt.

Fotók: Los Angeles Times, Época