A brutális mennyiségű belépő a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb rockbandájának 2017-es európai turnéjára fogyott el – szúrta ki a hvg.hu.

061.hu

A hírportál azt írja, a Not In This Lifetime turné európai koncertjeire december 9-én, pénteken reggel indult a jegyeladás, majd a jegyigények miatt a londoni Queen Elisabeth Olympic Parkba egy második júniusi dátumot is beiktattak (június 16., 17.). A Guns N’ Roses július 4-én Prágában, július 10-én pedig Bécsben koncertezik.

A Guns az év elején állt össze újra majdnem eredeti felállásában: az énekes Axl Rose,  szólógitáros Slash és Duff McKagan bőgős mellett kísérőzenészek lesznek színpadon. Eddig Észak-Amerikában turnéztak, az európai dátumok mellett most japán, thaiföldi, ausztráliai, új-zélandi és dubai-i helyszínekre is bejelentettek időpontokat. 

Szeptemberre a zenekar máris 90 millió dollárt keresett az addigi koncertekkel. A zenekar észak-amerikai stadionkoncertjeit több mint 1 millió néző tekintette meg. A koncertek teljes listája ITT olvasható.

Fotó: Rolling Stone