Átmenetileg jelképes, száz forintos összegért lehet használni a fővárosi közbringarendszert a főpolgármester március 14-én tett bejelentése alapján. Ezzel egyidőben, az egyszerűbb használat érdekében a BKK pilot jelleggel bevezeti a MOL Bubi online regisztrációjának lehetőségét is. A közbringarendszer Óbudától Kelenföldig, a Városmajortól a József Attila-lakótelepig 157 gyűjtőállomással és 2071 biciklivel áll a felhasználók rendelkezésére – közölte honlapján a BKK.

061.hu

A Budapesti Közlekedési Központ minden, rendelkezésére álló eszközzel támogatja azokat az állampolgárokat, akik a járványveszély idején szeretnék elkerülni a tömeget, és ehhez a MOL Bubit választják közlekedési eszközként. Ezért két jelentős és azonnali fejlesztést vezet be a közbringarendszert érintően:

  • Átmenetileg jelképes, havi bruttó 100 forintos áron biztosítja a MOL Bubi használatát mindenkinek.
  • Pilot jelleggel elindul az online regisztráció és szerződéskötés lehetősége, azaz a felhasználóknak ettől a naptól nem szükséges személyes ügyintézés a közbringarendszer használatához.

A közeljövőben egyébként is bevezetni tervezett fejlesztéseket a rendkívüli helyzetre való tekintettel előrébb hozták. Az újdonságokat számos alkalommal már tesztelték, arra az esetre azonban, ha kisebb technikai fennakadások történnek az első napokban, a BKK az ügyfelek türelmét és megértését kéri.

Az online regisztrációra a MOL Bubi honlapján és a MOL Bubi alkalmazásban van lehetőség, további információ a közbringarendszer használatáról ITT.

Fotó: molbubi.hu