Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •  

Otthagytak az esküvő előtt öt nappal? Kiborulnál, siránkoznál vagy magadba zuhannál? Egy memphisi lány példát mutat, hogyan vészeljük át a tragédiákat egy kis kreativitással.

 HERPAI ANDRÁS- Nullahategy

Shelby Swinknek öt nappal az esküvője előtt azzal kellett szembesülnie, hogy a szeretett férfi, akivel három évig együtt volt, elhagyta őt. Szerencsére a tragédia feldolgozására kreatív módot talált. „Egy kisstílű partit szerettem volna a legkevésbé, és nem is segített volna”. Mindenesetre az esküvői fotósnak egy nagyszerű ötlete támadt: készítsenek egy „szedjük szét a dresszt” fotósorozatot az elmaradt esküvő napján.

Nem egyedül Shelby tette tönkre a ruháját, de az esküvőre hivatalos barátok és családtagok is hasonlóan jártak el a saját ünnepi öltözékükkel. A nap, amelyen az otthagyott menyasszonynak siránkoznia kellett volna elúszott álmai miatt, egy nevetéssel és izgalommal teli játékos nap kerekedett belőle.

„Nem is tudom szavakba önteni, milyen felszabadító és katartikus élmény volt számomra. Amikor az első festékpötty rákerült a ruhámra, szabad lettem”. – írta Shelby az Offbeatbridge blogon.

Előtted az út, kislány! Shelbynek minden jót kívánunk, és őszintén reméljük, hogy nem kell hasonló tragédiákon átmennie.

bride-left-at-altar-trash-dress-photoshoot-1

Shelby Swink volt jegyesét a főiskolán ismerte meg 2011-ben. Azt tervezték az eljegyzésen, hogy 2014. november 4-én kelnek egybe.

bride-left-at-altar-trash-dress-photoshoot-2

Mindössze egy héttel a nagy nap előtt Shelby vőlegénye közölte, hogy már nem szereti többé a lányt és lefújta az esküvőt.

bride-left-at-altar-trash-dress-photoshoot-3

„Bumm. Összedőlt az álmom, hogy férjhez megyek és gyerekeim lesznek attól az embertől, akivel az életem hátralevő részét akarom tölteni.”

bride-left-at-altar-trash-dress-photoshoot-4

„Azt terveztük, hogy november 1-je egy boldog és örömteli nap lesz, velünk lesznek a barátaink és a családunk, akik szeretnek. Úgy döntöttem, hogy nem hagyom, hogy a volt jegyesem mindezt elvegye tőlem.”

bride-left-at-altar-trash-dress-photoshoot-5

Az esküvői fotós azt javasolta, hogy csináljunk egy „szedjük szét a dresszt” fotósorozatot a lefújt esküvő napján, ahelyett, hogy siránkoznánk a veszteség felett.

bride-left-at-altar-trash-dress-photoshoot-6

„Amikor az első festékpötty rákerült a ruhámra, szabad lettem. Minden csalódás és fájdalom eltűnt.”

bride-left-at-altar-trash-dress-photoshoot-7

„A koszorúslányok 100%-ban támogatták az ötletet és ők is csatlakoztak hozzám.”

bride-left-at-altar-trash-dress-photoshoot-8

A fotózásba a szülők is beszálltak.

bride-left-at-altar-trash-dress-photoshoot-9

Shelby édesanyja fizette a fehér ruhát, ezért attól félt, hogy mérges lesz a festék miatt, ahogy az egy szülőtől várható. „De mindketten 100%-ban támogattak és ott akartak lenni a fotózáson”.

bride-left-at-altar-trash-dress-photoshoot-10

Végül is a megfestett ruhát a The Barefoot Bride-on mutatták be Memphisben. Minden alkalommal, amikor valaki egy ruhát vásárolt itt, amikor a ruha látható volt, a pénz egy része egy helyi nonprofit cégnek ment, a Be Free Revolution-nak.

bride-left-at-altar-trash-dress-photoshoot-13

„Mindig emlékezz, hogy maradj hű magadhoz és higgy a saját erődben, mert mindennel meg tudsz küzdeni, amit eléd hoz az élet.” Tanácsolja Shelby.

bride-left-at-altar-trash-dress-photoshoot-11

Mit is mondhatna Shelby az exének? „Köszönöm, hogy fájdalmat és veszteséget okoztál, köszi, hogy felráztál, hogy szembesüljek, milyen erős is vagyok valójában.”

bride-left-at-altar-trash-dress-photoshoot-12

„Köszönöm, hogy megtanítottál arra, hogy senki nem veheti el a boldogságomat. Köszönöm, hogy hagytál elmenni, így megtalálhatom az igazi szerelmet! Köszönöm!”

 A képeket Elizabeth Hoard Photography készítette.

Forrás: boredpanda.com


Tetszett a cikk?
  •   
  •   
  •  
  •