Két nap múlva kerül a mozikba a Tökéletes Hang 3. – Hollywoodban sosem állnak le a folytatások készítésével. Nézzük, mire számíthatunk jövőre és a következő pár évben folytatások terén.

CNN/IMDb

A Mamma Mia! Sose hagyjuk abba előzetese már most izgalomban tartja a rajongókat, pedig a folytatás-film Amanda Seyfried és Meryl Streep főszereplésével csak 2018. júliusban érkezik a mozikba.

fotó: CNN

A Tökéletes Hang 3 (Pitch Perfect 3) most csütörtökön (december 28.) debütál a filmvásznon: mindenki kedvenc női a cappella csoportjának sztorija folytatódik.

fotó: Universal Pictures

A szabadság ötven árnyalata az utolsó része az erotikus trilógiának, ami 2015-ben kezdődött A szürke ötven árnyalata című filmmel. Az E. L. James regényein alapuló filmek a mogul Christian Grey és Anastasia Steel kapcsolatát követik. 2018 februárjában érkezik az új rész.

fotó: Universal Pictures

A Csillagok Háborúja új részeiből már ismert John Boyega játszik a Tűzgyűrű: Lázadás című filmben, ami Guillermo del Toro népszerű sci-fi filmjének a folytatása. 2018 áprilisában várható a mozikban.

fotó: Universal Pictures

Ha követed Ryan Reynoldsot a Twitteren, akkor most nem mondunk újat: 2018. május 31-én érkezik a Deadpool 2. Ha pedig nem követed, akkor további információkért mindenképp csekkold az oldalát.

fotó: 20th Century Fox

Nem mindig örülünk a folytatásoknak, de egy negyedik Toy Story? Alig várjuk a 2019 júniusi bemutatót.

fotó: Disney/Pixar

Az X-Men: Sötét Főnix éppen ott veszi fel a történet fonalát, ahol a 2016-os X-Men: Apokalipszis letette. 2018 novemberében érkezik a mozikba.

fotó: 20th Century Fox

Bár eltelt pár év, de 2020 decemberében ismét visszatérhetünk Pandorába James Cameron Avatar 2 filmjével. A 2009-ben megjelent népszerű első részt nem csak egy folytatás követi, hanem 2021-ban, 2024-ben és 2025-ban is jelennek meg folytatások.

fotó: 20th Century Fox

A Madagaszkár pingvinjei akkora sztárok lettek, hogy saját filmet is kaptak. Jövőre a Madagaszkár sorozat negyedik részét mutatják be.

fotó: 20th Century Fox

A nézőket megosztja M. Night Shyamalan pszichológiai horrorfilmje, a Széttörve (2016), és most lehetőségük lesz szeretni vagy utálni a történet folytatását, a Glass-t, ami 2019 januárjában jelenik meg.

fotó: Universal Pictures

2014 májusában jelent meg az új Godzilla, 2019 márciusában pedig érkezik a folytatás a félelmetes szörnnyel a Godzilla: King of the Monsters című filmben. Ez azonban csak a kezdet, hiszen a harmadik rész, a Godzilla vs. King Kong 2020 májusában jelenik meg.

fotó: Warner Bros

2019 márciusában láthatjuk majd a mozikban a harmadik Így neveld a sárkányodat animációs filmet.

fotó: Dreamworks

Brad Pitt egy tőle szokatlan szerepet vállalt egy a 2013-as sci-fi thrillerben, a Z Világháborúban, ennek a második része esedékes 2019-ben.

fotó: Paramount Pictures

A Marvel naptárjában már két Bosszúállók film is szerepel: a Bosszúállók: Végtelen háború 2018 áprilisában jelenik meg, ennek a folytatása pedig 2019 májusában.

fotó: Walt Disney/Marvel

A rajongók kénytelenek lesznek kibírni valahogy 2019 júniusáig, hogy megnézhessék A hihetetlen család 2 című animációs filmet. „Jó szórakozás megfogni ugyanazokat a karaktereket, és új dolgokat csinálni velük, nagyon élvezem” – mondta el a filmről Brad Bird rendező.

fotó: Disney/Pixar

Amikor utoljára láttuk az Eddie Murphy által életre keltett Axel Foley nyomozót, az az 1994-es Beverly Hills-i zsaru III. című filmben volt. Az eltelt idő azonban nem számít egy filmstúdiónak, ha fel akar éleszteni egy népszerű franchise-t: ismét Eddie Murphy-vel már készül a Beverly Hills-i zsaru 4.

fotó: Paramount Pictures