Menő belvárosi koncerttel gyűjtenek az első autista ellátóközpontra

Nagyszabású koncertet szervez május 4-re a belvárosi Akváriumhoz az Út a Mosolyért Alapítvány, ahol a hazai zenei élet kiválóságai fognak össze egy nemes cél érdekében. 

061.HU

Az alapítvány küldetésének érezi, hogy ne csak felhívják a figyelmet az autizmussal élő gyermekekre és az őket érő megpróbáltatásokra, hanem tegyenek is értük. Ezért támogatásokat gyűjtenek egy Közép-Európában is egyedülálló, akadálymentesített vizsgálóközpont létrehozására, mely megkönnyítené a Heim Pál Gyermekkórházba érkező autista gyermekek vizsgálati körülményeit.

Szóval május 4-én menj ki az Erzsébet térre, az Akvárium feletti medencéhez, ahol még soha nem látott és hallott élményben lesz részed, ugyanis a Mosoly Koncerten a 100 Tagú Cigányzenekar és a magyar popszakma legjava ötvözi zenei tudását egy olyan különleges előadással, amellyel korábban még egy színpapod sem találkozhattunk. Az egyéni fellépéseket követően az est végén egy közös meglepetés produkcióval várják a közönséget a zenészek. A fellépők között tudhatjuk Szulák Andreát, Hevesi Tamást, Kasza Tibort, Závodi és Berkes Olivért, Király Viktort, Radics Gigit valamint Vastag Csabát.

A jótékonysági rendezvény ingyenes.

Fotó: abiq.org

2017-04-21T11:58:34+00:00 2017. április 21.|