A SHARE sörmárka ismét bizonyított, a bevétel száz százalékát jótékony célra fordító kézműves sör gyártói félmillió forintot osztották szét a támogatott szervezetek között. A Quimby énekese, Kiss Tibi egy dalt is írt a legújabb adományhoz, mely a kétszeres összeg az eddig megszokottakhoz képest

061.hu

A SHARE sörmárkát három fiatal magyar vállalkozó alapította, egy évvel ezelőtt. A jótékony sör lényege, hogy az eladásból származó profit 100%-át közösségért dolgozó szervezeteknek adományozzák, így támogatva munkájukat. A támogatandó szervezeteket a SHARE nagykövetei választják ki, így – a teljesség igénye nélkül – Kovács Kokó István olimpiai bajnok bokszoló jóvoltából a Gyermekszív Alapítvány, vagy Kovács Patrícia színésznő döntése nyomán a KÁVA Kulturális Műhely kapott 100-100 ezer forintnyi adományt.

Mivel a SHARE kiemelt támogatandó területként tekint az alkoholizmus és az addikció elleni küzdelemre, ezért ide a megszokott adomány kétszeresét szánják. A terület nagykövetét, a Quimby énekesét, Kiss Tibit kérték fel, hogy válassza ki a soron következő egyesületet, ő pedig a Megálló Alapítvány mellett döntött. A Megálló Csoport Alapítvány egész napos gondozást és fejlesztést nyújt az életvezetési zavarokkal és függőségekkel küszködő fiataloknak. Kiss Tibi a 200.000 forint mellé egy rövid dalt is írt az eseményhez, köszönetképpen.