Ezen a hétvégén a Belváros egyedi programmal várja az érdeklődőket. Közös városi, szabadtéri Istentiszteleten vehet részt a június 21-én és 22-én Budapestre látogató az Óriáskeréknél; a modern zenei szolgáltatással kiegészülő több órás esemény felekezetközi összefogásban valósul meg.

“Hisszük, hogy az Istentiszteletet ki kell vinni az utcára, mert sok ember óckodik attól, hogy bemenjen egy gyülekezetbe, és teljesen tévesen gondolkoznak arról, hogy milyen is egy gyülekezeti alkalom.”

Modern hangzásvilág, bibliai örökzöldek és saját történetek: pénteken, június 21-én 17.00 – 22.00- ig dicsőítő koncertekkel és igehirdetéssel, szombaton, 22-én már 16.00- tól várják az érdeklődőket. Az ismert keresztény zenekarok után, este 20.00- tól az országosan is elismert Dicsőítő és Próféta Iskola zenekara, a Dics-Suli Band vezeti fel a városi Istentiszteletet, amely szintén vallási és felekezetbeli hovatartozás, kötelezettség nélkül, szabadon látogatható.

A szervezésbe eddig már több mint 30 keresztény gyülekezet, mozgalom, zsidó-keresztény közösség kapcsolódott be. A Felnézek fesztivál ingyenes, a hagyományteremtő céllal hirdetett rendezvény első eseményére 1000-2000 embert várnak. A rendezvény ingyenes és szabadon látogatható. Házigazda: Zámbori Soma